Onze missie


Wij geloven dat gezonde en duurzame gebouwen de standaard kunnen worden voor iedereen!

Het is onze missie om deze transitie te ondersteunen en te versnellen door de personen die de transitie uitvoeren uit te rusten met krachtige digitale apps, websites en tools. Hiermee brengen we deze droom elke dag een stap dichterbij.

We hebben ervaring met isoleren, zonne-energie en andere manieren om gebouwen groener te maken. Deze kennis en ervaring combineren we met onze passie voor informatica. We zetten onze creativiteit in voor het maken van slimme apps en handige tools om de overgang naar een duurzamer leefklimaat een boost te geven!

Ons team


Passie, inzet en beleving.
Ons team bestaat uit gepassioneerde vakgekken die houden van wat ze doen. Bij GreenBricks geloven we sterk in persoonlijke inbreng en zijn continu op zoek naar nieuwe wind die onze molen kan laten draaien.
Wij bouwen samen aan slimme online tools die helpen om Nederland duurzamer te maken!

Henk Beiert

Founder & CEO | |

Arjan Spelt

CTO |

Johan Boer

Co-Founder & Sr. User |

Isolatie installateur bij Vakproject

Jelle de Jong

Business developer

Tim de Weerd

Office manager |

André Kool

Back-end developer |

Mathijs Rutgers

Front-end developer |

Yannick Kalter

Designer


We zijn altijd op zoek naar nieuw talent en bieden ook regelmatig stages aan. Nieuwsgierig? Bel of mail ons!

Voor investeerders


In 2016 hebben we een fans, friends & family investeringsronde afgerond. Met deze investeringen hebben we forse stappen kunnen zetten om te software uit te bouwen tot een volwaardig product.

We zijn momenteel een tweede investeringsronde aan het voorbereiden om te kunnen versnellen en komen graag in contact met business angels die net als wij gepassioneerd zijn om woningen te verduurzamen!

Meer weten? Mail of bel ons!

Zo kun je ons bereiken


Voor informatie, contact, vragen, brieven, solliciaties, een demo of een kop koffie zijn we bereikbaar via de volgende wegen:

+31 6 5581 7791

Hanz
Hanzeplein 11-27
8017 JD Zwolle
7e verdieping